Στο λεξικό, βρίσκουμε τη λέξη σαλάτα ως: “Λαχανικά ωμά ή βρασμένα στα οποία προστίθεται λάδι, αλάτι, ξίδι ή λεμόνι και τα οποία σερβίρονται ως συμπληρωματικό του κυρίως φαγητού”. Στο The Salad Project όμως, θα βρείτε το πραγματικό νόημα της λέξης, μέσα από γευστικούς συνδυασμούς που βάζουν στο λεξικό της καθημερινής σας διατροφής, τις έννοιες της γεύσης, της τόνωσης και της ευεξίας! Υπεύθυνες γι’ αυτό… είμαστε εμείς. Η Εβίτα και η Θάλεια Λεκάκη. Οι δημιουργοί του The Salad Project!

 

Μέχρι το 2014, βρισκόμασταν στην ίδια ακριβώς θέση που πιθανότατα βρίσκεστε και εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Ανάμεσα στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, θέλαμε να απολαύσουμε ένα ελαφρύ αλλά παράλληλα χορταστικό, υγιεινό γεύμα. Ένα γεύμα με βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία. Ένα γεύμα που θα τόνωνε σώμα και διάθεση. Όταν ξέρεις όμως, πως πουθενά δε θα βρεις έτοιμο αυτό που θέλεις, τότε αποφασίζεις να το δημιουργήσεις μόνος σου. Και αυτό κάναμε. Δημιουργήσαμε το The Salad Project. Ένα project που το μοιραζόμαστε καθημερινά με όλες και όλους σας!

 

Στο The Salad Project, παρασκευάζουμε και παραδίδουμε στο χώρο σας, γευστικές προτάσεις που με φαντασία και σεβασμό στις διατροφικές σας ανάγκες, μεταμορφώνουν την καθημερινή ανάγκη για φαγητό, σε μία μοναδική εμπειρία για το σώμα και το πνεύμα σας! Οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες, καθώς μπορείτε είτε να επιλέξτε κάποιες από τις δικές μας προτάσεις σαλατών, είτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό συνδυασμό υλικών. Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας σας, διασφαλίζοντας πως όλα τα θρεπτικά στοιχεία από τα ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούμε, θα μεταφερθούν αυτούσια σε εσάς! Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο σε εμάς, δε θα βρείτε ποτέ τίποτα προπαρασκευασμένο.

 

Καλωσήρθατε στον κόσμο του The Salad Project!